Λαμία και TEDx μαζί; Γίνεται!

Posted on July 4, 2017

Λαμία και TEDx μαζί; Γίνεται!

Θα έχεις ακούσει τον όρο TEDx κάποια στιγμή και σίγουρα θα σου έχει κινήσει την περιέργεια για το τι ακριβώς είναι, ποιοι παίρνουν μέρος σε αυτό κ.λπ.

Εδώ θα σου λύσουμε όλες τις απορίες.
Όπως λίγο πολύ θα έχεις ακούσει ή δει, το TEDx σε προϊδεάζει για τα εξής:  Ένα ξεχωριστό χώρο, ένα στρογγυλό κόκκινο χαλί και καταξιωμένους ομιλητές!

TEDxLamia 2017

Βασικό στοιχείο τoυ TEDx λοιπόν είναι οι ενδιαφέρουσες ομιλίες του. Επιτυχημένες προσωπικότητες της παγκόσμιας, της εθνικής αλλά και της τοπικής κοινότητας θέλουν να σου περάσουν ‘’κάτι’’.  Κάτι δημιουργικό, πιο προσωπικό, επαγγελματικό ή οτιδήποτε που εν πάση περιπτώσει και εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι πως θα σε εμπνεύσει.

Αυτή η έμπνευση λοιπόν γεννιέται στην πόλη σου, στην πόλη που είτε γεννήθηκες και μεγάλωσες είτε σπούδασες και εργάζεσαι. Μια πόλη με αρκετά μεγάλη διαδρομή και σπουδαία ιστορία. Ωστόσο νιώθεις εγκλωβισμένος, δεν βρίσκεις διέξοδο, παρατηρείς μια στασιμότητα και μια διαρκή διατήρηση των πραγμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν επικίνδυνα ερωτήματα. Μήπως…
  • πρέπει να τολμήσεις εσύ ο ίδιος μια αλλαγή;
  • χρειάζεται να δεις την πόλη σου με διαφορετική ματιά, ώστε να καταλάβεις τι ευκαιρίες και προοπτικές μπορεί να σου προσφέρει;
  • πρέπει να ρίξεις τα τείχη της απομόνωσης και της στασιμότητας;
  • αρχίσεις να βλέπεις πέρα από τους ορίζοντές σου;

Στις 11 Νοεμβρίου ο αέρας της έμπνευσης και της αλλαγής έρχεται στην πόλη σου.
Εσύ θα λείπεις;
Μείνε συντονισμένος για περισσότερα!

Η ομάδα του TEDxLamia.

 

 


Tagged as , , , , , , , ,